{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

اقتصاد هنرآنلاین گزارش می‌دهد؛

اثر هنری، خوراک فکری برای جامعه

اثر هنری، خوراک فکری برای جامعه
کدخبر : 436

گروه "بارامانت"، رونمایی از آلبوم موسیقی"هومرگ" را به همراه نمایش ویدئو"اَ دَسَر" برگزار خواهد کرد. این پروژه حاصل همکاری 8 ساله یک گروه بزرگ است. به گفته آهنگ‌ساز این پروژه ،این گروه را افرادی تشکیل می‌دهند، که نام بعضی از آن‌ها در پروژه ثبت نشده‌است. اما با تجربیاتشان به گروه کمک کرده‌اند. هر پروژه هنری برای شکل گیری و ارائه به همراهی و مشاوره وکمک گروهی از هنرمندان متخصص در زمینه‌های مختلف هنری، احتیاج دارد. اما در تمامی این پروژه‌ها حمایت مالی چه خصوصی و چه دولتی باعث بقا و فعالیت بیشتر پروژه‌هایی از این دست خواهد بود.

اقتصادهنرآنلاین-مه‌سیما شکریان؛ آلبوم موسیقی بدون کلام "هومرگ" بعد از تلاش چندساله گروه "بارامانت" منتشر و رونمایی خواهد شد. درباره چگونگی تکمیل این پروژه از آقای "هامد بابایی" تنظیم کننده و آهنگ‌ساز گروه سوال کردیم. آقای "بابایی" درباره این پروژه و پروژه‌های هنری چند رسانه‌ای می‌گوید: "ما برای به انجام رساندن این پروژه حمایت مالی نداشتیم و این کار با هزینه‌ شخصی انجام شده‌است. حمایت مالی در شکل گیری و به نتیجه رسیدن پروژه‌ها نقش تعیین کننده و مهمی دارد. خیلی از کارهای خوب و پروژه‌های خلاقانه هنری هستند که به دلیل نبود حمایت مالی به سرانجام نمی‌رسند و بعضی هنرمندان به همین دلیل یا از چرخه تولید اثر خوب و سالم خارج می‌شوند و یا رو به تولید هنر مبتذل می‌آورند. سرمایه گذاران هنر ترجیح می‌دهند، برای هنری سرمایه گذاری کنند، که مردم پسند باشد و برای حامی مالی و تولید کننده، جنبه سودآوری داشته باشد. هر کسی که اثری خلق می‌کند، خوراکی برای مخاطب و تفکر جامعه تولید می‌کند. تولید کمتر آثار هنری فاخر و سالم، سطح فرهنگی جامعه را پایین می‌آورد و جامعه به سمت آثاری می‌رود که بی محتوا و سطحی هستند."

این آلبوم موسیقی بدون کلام منتشر خواهد شد، چرا که به گفته "هامدبابایی" روند اخذ مجوز برای آلبوم موسیقی با کلام طولانی‌تر بوده است. هنرمندان این آلبوم تاکید زیادی بر اجرا و ارائه چند رسانه‌ای هنرشان دارند. آنها برای قسمت تجسمی آلبوم زمان زیادی گذاشته‌اند و سعی براین دارند تا موسیقی شان به لحاظ تجسمی و دیداری هم حرفه‌ای باشد. این گروه پیش از این هم تجربه اجراهای موسیقی به همراه ویدئو آرت و پرفورمنس را داشته‌اند. آن‌ها قصد دارند با استفاده از امکانات مختلف هنری حرف و منظورشان را بهتربه مخاطب  منتقل کنند  و نگاه جامع‌تری به انواع هنر داشته‌باشند.

طراح گرافیک این پروژه "سام کشمیری" است.

نمایش ویدئو"اَ دَسَر" اثری از "امیر پورمند"، "حسن شیدایی"، "هامد بابائی" همراه با رونمایی از آلبوم "هومرگ" از گروه "بارامانت"، پنج شنبه 17 مرداد 1398، ساعت 7 عصر، در پلتفرم داربست برگزار می‌شود. دراین برنامه ورود عموم آزاد است.687b1d12-5eee-424b-b2ff-be5f1c51b0f0

"بارامانت" شکل تغییر یافته "بارِ امانت" است.

5b6e4858-7259-4a9c-a0d9-66dfe8cbbad0

در توضیحات ویدئو گروه "بارامانت" توضیحات زیر آمده است:

 "اد سر

اد سر , تکرار , از نو , از آغاز , از سر گیری , تجدید , دوباره کاری , دوباره , از ابتدا

آیا واژهایی با بار معنایی متفاوت سعی بر توصیف پدیده ی تکرار دارند؟

 هنگامی که نمی‌توان هیچ فعلی را به معنای واقعی تکرار کرد، چه به عنوان ابژه و چه در ذهن و عمل به عنوان سوژه چگونه می‌توان معنی مطلقی از تکرار ارائه کرد.

گزاره ی  "هیچ چیز تکرار پذیر نیست“ شاید بتواند واژه تکرار را به عنوان یک فهم مشترک برایمان معنا کند. اما این واژه نمی‌تواند بر کنشی اطلاق شود. از این رو نمی‌تواند بیرون از خود تولید معنا کند. هیچگاه نمی‌توان چیزی را از نو آغاز کرد. چرا که سوژه بر اثر زمان مدام در حال تغیر است.

می‌توان گذشته را بازخوانی و تحلیل کرد نه تکرار.

نگاه به گذشته از درون حال می‌تواند کنش برای اینده ای اراده شده باشد. تکرار چه در ساحت هستی شناختی و چه در ساحت کنش انسانی خالی از معنی است.

شاید واقعیت پذیر نبودن کلمه ی تکرار وادارمان کند، به تفسیرهای متفاوت از یک پدیده. پدیده ای که اد سر دیده و درک می‌شود.

حسن شیدایی"

*

اشاره نام این گروه به شکل غیر مستقیم به بارِ امانت، شاید اشاره‌ای به بار و مسئولیتی باشد، که هنگام تولید اثر بر دوش هنرمند است.

87fafabf-926b-4f64-8b44-c2bf3a28fb26

 

 

ارسال نظر:

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها