{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}
تبعیض
  • نسیم شجاعی خواننده سوپرانو:

    خوانندگی زنان در ایران پس از انقلاب همواره در چهارچوب‌هایی خاص گنجانده شده و محدود شده است و هنرمندان زن با محرومیت‌های بیشتری نسبت به آقایان این عرصه در حال فعالیت هستند. با نسیم شجاعی خواننده سوپرانو که در نمایش‌های موزیکالی همچون الیورتوئیست به عنوان بازیگر و خواننده حضور داشته است در مورد شرایط کار کردن خوانندگان زن چالش‌ها و مطالبتشان گفت‌و گو کرده‌ایم .

  • نمایشگاهی از شیرین نشاط در لندن

    شیرین نشاط هنرمند ایرانی- آمریکایی در جدیدترین نمایشگاه خود "سرزمین رویاها" موضوعی متفاوت ازآثار قبلی‌اش را مورد توجه قرار داده‌است. این هنرمند در مجموعه جدیدش تبعیض و تنوع نژادی مهاجران آمریکا را بررسی کرده است. او برای آماده کردن "سرزمین رویاها" به ایلت نیومکزیکو آمریکا سفر کرده و از مهاجران متنوع این ایالت که اکثرا فقیر هستند، عکاسی کرده‌است. او می‌گوید برتر شمردن سفیدپوستان و تعصب به این موضوع در آمریکا امری واقعی و رو به افزایش است.

  • نگاهی به تبعیض جنسیتی در سینمای هالیوود

    تبعیض امری است که در طول تاریخ وجود داشته است. هگل در کتاب پدیدار‌شناسی روح می‌گوید که ارباب حقوق بنده را رعایت نمی‌کند چون بنده حس می‌کند که به ارباب نیازمند است. پس نخستین جایی که تبعیض از بین می‌رود، دقیقا با آگاهی آغاز می‌شود.

  • بررسی تبعیضی تاریخی در سینمای جهان

    امروزه هالیوود به عنوان قطب فیلم‌سازی دنیا تولیداتی پر هزینه و باکیفیت را ارائه می‌دهد که مخاطبان زیادی را در جهان دارد اما این تفاوت ریشه در تبعیض و شکافی عمیق بین سینمای امریکا و دیگر کشورهاست که سابقه‌ای تاریخی دارد.

  • پری ملکی، خواننده و مدرس، از فراز و فرودهای موسیقی ایرانی می‌گوید

    پری ملکی از خواننده‌های پر کار این سال‌هاست که در ایران مانده و با تمامِ مشکلاتی که برای زنان در موسیقی پیش می‌آید به کار خود ادامه داده است. او نگاهی تجربه‌گرا و باز به مسائل موسیقی دارد و در عینِ صراحت و انتقادات فراوان سعی کرده همواره کار کند و پیش برود. او به غلبه‌‎‌ی آقایان در عرصه‌ی فعالیت‌های موسیقی امروز ایران معترض است و می‌گوید چرا مردان به تلاش‌ها و فعالیت‌های زنان اهل موسیقی به ویژه خوانندگان بی‌توجه هستند؟ پس من هم به اعتراض، بسیاری از کارهای آنان را نمی‌شنوم و در کنسرت‌هایشان شرکت نمی‌کنم.

  • میزدگرد خوانندگان زن با حضور سه خواننده‌ی ایرانی؛ شهرزاد بهشتیان، صنم پاشا و سایه سدیفی

    خواندن زنان بعداز انقلاب ممنوع و شکل های خوانندگی زنان حتا با مردان نیز محل مناقشه بوده و هست. این میزگرد راجع به مضامین مربوط به این موضوع و با حضور سه نفر از خوانندگان و نوازندگاه معتبر موسیقی برگزار شده است.

  • مادمازل؛ خواننده‌ی جوان، در گفت و گو با اقتصاد هنر آنلاین مطرح کرد:

    با نامِ "مادمازل" شناخته شده است. او اهل موسیقی ست، می خواند و درباره‌ی موسیقیِ معاصر ومخاطب و چالش هایِ خوانندگان زن نظراتی شفافی دارد.در این گفت و گو "مادمازل" از افت و فرودها و مشکلات و ایده هایش می گوید و معتقد است: برای خواننده‌ی زن که فضایی وجود ندارد و همه‌ی قدم‌ها را باید تنهایی برداری.

  • دور بودن پردیس تئاتر تهران از مرکز شهر، تابویی از طرف هنرمندان

    پردیس تئاتر تهران حدود بیست‌سال طول کشید تا ساخته شود. اگر در همان سال‌های اول افتتاح شده بود تا الان روند خودش را طی کرده بود. اما الان شهر تهران سالن‌های خصوصی زیادی برای تئاتر دارد. که در نتیجه‌‌ی رشد این سالن‌های خصوصی در این سال‌ها، پردیس تئاتر تهران نتوانست جایگاه خودش را پیدا کند.

  • چرا جامعه موسیقی درمورد ممنوعیت جریان های زیرزمینی و غیر رسمی سکوت کرده است

    هنر شهری رویدادی سیال در سطح شهر است که به دنبال رویدادهای اجتماعی و متناسب با حیات جمعی ظهور پیدا کرده و شامل موسیقی، دیوارنگاری، مجسمه و نمایش است. به تازگی مسئولان مدعی شده اند برای موسیقی خیابانی مجوز صادر خواهند کرد.