{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

بنیاد دیوید لینچ و اهدافش

آموزش مراقبه و ترویج صلح

 آموزش مراقبه و ترویج صلح
کدخبر : 580

"دیوید لینچ" مراقبه را دریچه ای برای ورود به دنیای درون می‌داند و با توجه به تاثیر مثبتی که مراقبه هر روزه بر روند زندگی و شکل‌گیری ایده‌هایش داشته است، در سال 2005 بنیادی با نام خودش تاسیس کرده‌است. این بنیاد مدعی است شرایط آموزش مراقبه برای افراد آسیب دیده و فقیر را با کمک خیرین فراهم می‌کند. این بنیاد قصد دارد خدماتش را به تمام دنیا برساند و "صلح سازان حرفه ای" برای ترویج صلح در تمام جهان را تربیت کند.

اقتصاد هنرآنلاین-مه‌سیما شکریان: دیوید لینچ کارگردان و نقاش و نویسنده آمریکایی است. منتقدان می‌گویند سینمای لینچ بیشتر شبیه محصولات سینمای اروپایی است تا آمریکایی. این کارگردان فیلم‌های "بزرگراه گمشده"، "مرد فیل نما" و "مخمل آبی" و ... در کارنامه کاری خود دارد. دیوید لینچ پیش از ساختن فیلم به نقاشی مشغول بود و دریچه ورودش به دنیای هنر از طریق نقاشی صورت گرفته است. او درکتاب "صید ماهی بزرگ" از زندگی شخصی، روند شکل گیری ایده‌ها و مراقبه و هوشیاری می‌گوید. لینچ در ابتدای این کتاب می‌گوید، سال‌ها قبل با جمله "شادی در درون توست " درباره مراقبه مواجه می‌شود و این جمله توجش را جلب می‌کند. بعد از آن درباره مراقبه پرس و جو می‌کند و سپس به کلاسی برای یادگیری مراقبه می‌رود. این هنرمند در کتابش نوشته طی سی و سه سال گذشته هیچ روزی مراقبه را ترک نکرده است و هر روز توانسته با مراقبه بیشتر به شادی و ایده‌های درونیش دست پیدا کند. او می‌گوید مراقبه امکان دسترسی به ذخایر نامحدود انرژی, خلاقیت و شادی عمیق را برای همه ممکن می‌کند.

در قسمتی دیگر از کتاب آمده است، که همه جا می‌توانی مراقبه کنی، وهرچه بیشترمراقبه کنی، بیشتر و بیشتر خودت می‌شوی.

"مراقبه تعالی بخش" بخشی از برنامه روزانه دیوید لینچ است و به عقیده او باعث کم شدن درد و رنج در زندگی است. مراقبه باعث آرامش درونی و دسترسی به ایده‌هاییست که در درون ما هستند.

 دیوید لینچ آموزش "مراقبه تعالی بخش" را به صورت علنی مطرح کرد. او به چندین مدرسه سر زد و تاثیر آموزش مراقبه بر دانش آموزان را دید.

در سال 2005 دیوید لینچ بنیادی تاسیس کرد. این بنیاد مدعی است که برای تحقق "صلح جهانی" و "آموزش تعالی بخش" فعالیت می‌کند. هزینه تمام فعالیت‌های این بنیاد توسط خیرین تامین می‌شود. پیش ازاین هنرمندان برای جمع آوری پول و کمک هزینه برای این بنیاد کنسرت برگزار کرده‌اند، یا فعالیت‌های هنری مختلفی انجام شده‌است.

این بنیاد کلاس‌های یوگا و خودشناسی و مراقبه برای بازماندگان از جنگ، بیماران مبتلا به ایدز، زندانیان، مدارس و زنان برگزار می‌کند، تا افراد آسیب دیده به دلایل مختلف به تعالی درونی دست پیدا کنند و راحت تر و سریع تر با آسیب‌هایشان کنار بیایند و زندگی سالمی را پیش گیرند.

بنیاد دیوید لینچ یکی از اهداف بلند مدتش را جمع آوری 7 میلیارد دلار به منظور ایجاد هفت دانشگاه "وابسته به صلح جهانی" در هفت کشور مختلف و آموزش دانشجویان برای تمرین مراقبه متعالی و تبدیل شدن به "صلح سازان حرفه ای" را اعلام کرده‌است.

این بنیاد در شهرهای مختلف آمریکا و بعضی از مناطق آفریقا فعالیت می‌کند.

 

 

ارسال نظر:

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها