{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

اقتصادهنرآنلاین بررسی می‌کند:

نقشِ شهرداری تهران در تبلیغاتِ فیلم‌های سینمایی

نقشِ شهرداری تهران در تبلیغاتِ فیلم‌های سینمایی
کدخبر : 21

به تازگی خبری منتشر شده است، مبنی بر اینکه شهرداری تهران به فیلم‌های سینمایی بیلبورد نمی دهد، «مهرداد فرید»، (رئیس انجمن صنفی تهیه کننده-کارگردانان سینما) در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا، بیان کرده است: در پیگیری‌هایی که برای "فیلم جن زیبا" از شهرداری تهران و سازمان زیباسازی انجام دادم، متوجه شدم که سازمان زیباسازی نه تنها به این فیلم، بلکه حدود دو ماه است که به هیچ کدام از فیلم‌های در حال اکران بیلبوردی اختصاص نداده است.

خبرنگارِ "اقتصادهنرآنلاین"، به منظور روشن شدن، و دریافتن صحت این خبر، با «احمدی»، مدیر تبلیغات فرهنگی سازمان زیباسازی شهر تهران، گفت و گویی کرده است که در ادامه می خوانید:

آقای احمدی آیا از این که شهرداری به فیلم های در حال اکران بیلبورد نمی دهد اطلاع دارید؟

خیر، من اصلا راجع به این خبر چیزی نمی دانم، و فکر می کنم همچین موضوعی صحت ندارد، و از شما خبرنگاران و روزنامه نگاران خواهش می کنم، اطلاعات درست را انتشار دهید.

یعنی شما می گویید این خبر کاملا کذب است؟

من نمی گویم دروغ است، اما این تیتر که شهرداری به فیلم‌های سینمایی بیلبورد نمی دهد را نمی پذیرم، به این خاطر که باید بررسی شود، شاید  یک فیلم به طور خاص، مجوزها و شرایط لازم را برای دریافت تبلیغات شهری و محیطی نداشته است.

ساز و کارِ تبلیغات محیطی و شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، درباره‌ی اتفاقات فرهنگی و هنری به چه صورت است؟  

تبلبغات در این سازمان در دو بخش انجام می گیرد:

 بخش اول، شرکت های طرف قرارداد با سازمان زیباسازی شهر تهران هستند، که سازمان زیباسازی، کارگزاری و فضای تبلیغاتی خود را از طریق مزایده به این شرکت‌ها واگذار می کند، این شرکت‌های تبلیغاتی را با نام "حوزه‌ی تبلیغات بازرگانی" می شناسیم، و تبلیغات (کالا، فیلم، تئاتر و...) بر عهده‌ی این هاست، استفاده از این فضاها برای همگان آزاد است و اتفاقات فرهنگی و هنری که مجوز وزارت ارشاد را داشته باشند، می توانند برای دریافت فضای تبلیغاتی از طریق این شرکت‌ها اقدام نمایند، و هزینه‌ها در این بخش، براساس خود محصول تبلیغی و فضایی که بیلبرد در آن قرار دارد، قابل تغییر و تعیین است.

بخش دوم از تبلیغات محیطی وشهری سازمان، به مناسبات تقویمی و اتفاقات نظیرِ دهه‌ی فجر، اتفاقات مذهبی و .. اختصاص می یابد، که تعداد فضای تبلیغاتی‌اش بسیار کم تر از بخش اول است، و البته  فیلم‌هایی که ارزشی هستند و نگاه فرهنگی، اجتماعی دارند، اسپانسر تجاری ندارند و مساعدت مالی دریافت نکرده‌اند و البته از نظر بنیاد فارابی تایید شده اند، می توانند از این فضا برای تبلیغات کارشان استفاده کنند.. در مورد تئاتر هم تایید اداره‌ی نمایش لازم است.

درایامی مثل دهه‌ی فجر، این فضا توسط جشنواره‌های موسیقی، تئاتر و فیلم فجر اشغال می شود، در این زمان تبلیغات برای اتفاقات دیگر امکان پذیر نیست؟

 خوب این بیش از 22 روز طول نخواهد کشید، و اولویت با همان مناسبت‌های تقویمی است، اما پس از طی شدن زمان مربوطه، فیلم‌ها، تئاترها و.. می توانند طبق شرایط موجود، از این کمک فرهنگی بهره‌مند شوند.

ارسال نظر:

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها