{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

در گفت‌وگو با "مهدی قاسمی" عکاس سابق خبرگزاری ایسنا

خداحافظی با عکاسی مطبوعاتی به‌خاطر سینما

خداحافظی با عکاسی مطبوعاتی به‌خاطر سینما
کدخبر : 582

"مهدی قاسمی" عکاس باسابقه‌ی مطبوعات بعد از 18سال فعالیت در خبرگزاری ایسنا به یک‌باره با این حرفه خداحافظی کرد. او که در سال‌های گذشته موفق به کسب جوایز زیادی به عنوان عکاس مطبوعاتی شده بود حالا به خاطر سینما با عکاسی مطبوعاتی خداحافظی کرده است و قصد دارد تمام وقتش را به حرفه سینما و فیلم برداری اختصاص دهد. قاسمی مشکلات اقتصادی و شرایط نا به سامان رسانه ها را از جمله‌ی معضلات حرفه‌ی عکاسی مطبوعاتی داند.

اقتصاد هنرآنلاین_زهرا ره‌گشای: "مهدی قاسمی" درباره‌ی خروجش از ایسنا گفت: خداحافظی من دلایل متعددی دارد و بخشی از آن شخصی است. و قصدی نداشتم که موضوع را رسانه ای کنم. دلیل اصلی این دوری این بوده است که من تصمیم دارم به سمت علاقه‌ی دیگرم بروم که در طول این سال ها همواره یکی از دغدغه های من بوده است و آن هم سینماست.

قاسمی در این‌باره گفت: الان به این نتیجه رسیده‌ام که تمام انرژی‌ام را برای حرفه سینما و فیلم برداری بگذارم. از بیست سال پیش درگیر کار عکاسی و فیلم سازی بودم اما در طول این سال ها که مشغول عکاسی مطبوعاتی بودم این کار به حرفه من تبدیل شده بود و از آن کسب درآمد می‌کردم اما همیشه سینما را به عنوان یک علاقه مندی شخصی دنبال می‌کردم. در این سال‌ها برای فیلم های کوتاه و مستند زیادی فیلم برداری می‌کردم و الان می‌خواهم جایگاه این دو حرفه را در زندگی خودم جا به جا کنم، اما این به معنای کنار نهادن کامل عکاسی نیست. چون عکاسی بخشی جداناشدنی از من است. بالطبع پروژه‌های شخصی و دغدغه‌های خودم در عکاسی مستند را با جدیت دنبال خواهم کرد ولی ترجیح می‌دهم در حال حاضر تعهدی به یک رسانه خاص نداشته و خود رسانه‌ی خود باشم.

"مهدی قاسمی" مشکلات اقتصادی، شرایط نابه سامان رسانه ها، و کم اهمیت دادن به اقشار پرزحمت این شغل را از معضلات این حرفه دانست و در ادامه‌ی این گفت‌وگو افزود: "اصولا مدیران غیر رسانه‌ایِ رسانه‌ها از افرادی که تمام وقت و زندگی‌شان را در حرفه خود می گذارند به عنوان یک پله برای رسیدن به میزهای مدیریتی، صندلی‌های پارلمان و رانت‌های شخصی خود استفاده می‌کنند و چیزی به اسم رسانه و کار حرفه ای برای آن‌ها شاید در اولویت چندم باشد؛  این مسائل در کنار مشکلات دیگر این حرفه به مرور افراد را دلسرد می کند.

این عکاس مطبوعاتی از برنامه‌های آینده‌ی خود خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر ارشد سینما قبول شدم و تا چند روز آینده عضوی از یک گروه فیلم‌برداری خواهم شد.

مهدی قاسمی

ارسال نظر:

نظرات:
  • پاسخ

    کی هست این اقای قاسمی ؟
    من خیلی از عکاسان رو به اسم میشناسم تا حالا نشنیدم اسمشون رو
    شما ها هم خوب بلدید روفقا رو‌معروف کنید

    • با سلام، رسانه اقتصاد هنر آنلاین مشخصا به مضامین مربوط به اقتصاد هنر می پردازد. در نتیجه تغییر شغل، ترک کار و امور صنفی اهالی هنر اولویت نخست این رسانه هستند. در این مورد هم همین موضوع بررسی شده است و با توجه به مرامنامه وب سایت ما، اتفاقا مطلب بسیار به موقع و به جایی است. ضمنا آقای مهدی قاسمی عکاس معتبر ایرانی، برنده ده ها جایزه داخلی و خارجی هستند و برای سالها دبیر سرویس عکس خبرگزاری ایسنا هم بوده اند و در میان عکاسان حرفه ای و مخاطبان جدی عکاسی فرد شناخته شده ای هستند. اگر تاکنون زحمات این گروه از اهالی هنر پوشیده مانده و امثال شما از وجود چنین افرادی بی خبر مانده اید کمکاریِ رسانه ها بوده است و بله با افتخار در معروف شدنِ آنها خواهیم کوشید

    • باسلام خانم رضایی یک سرچ کوچیک تو گوگل بکن اسم آقای قاسمی رو بزن اسم خودت رو هم بزن نتیجه رو ببین بعد از معروفیت حرف بزن.

  • پاسخ

    خبر چرت چقدر مهمه این آقا اصلا بیرون از رسانه‌اش کسی می شناختش یه بار آخه جایزه بین‌المللی رو لمس کرده شما چه رسانه تهی‌ای هستید

    • دوست عزیز بنا بر مرامنامه اقتصاد هنر آنلانی جوایز بین المللی اولیت خبری ندارند بلکه شرایط صنفی مثل ترک کار و تغییر شغل مهم هستند. چون این مضامین به اقتصاد هنر مربوطند. ضمنا آقای مهدی قاسمی عکاس معتبر ایرانی، برنده ده ها جایزه داخلی و خارجی هستندو برای سالها دبیر سرویس عکس خبرگزاری ایسنا هم بوده اند و در میان عکاسان حرفه ای و مخاطبان جدی عکاسی فرد شناخته شده ای هستند.

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها