{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

در روز جهانی لغو تجارت برده، تابلوی نقاشی مبارزه با برده داری مرمت می‌شود؛

تابلویی که نماد مبارزه با برده داری شد

تابلویی که نماد مبارزه با برده داری شد
کدخبر : 498

23 آگوست روز جهانی «لغو تجارت برده» است. به دلیل نزدیک شدن این تاریخ، اطلاعاتی از مرمت یک تابلو نقاشی منتشر شد. این اثر هنری یکی از نمادهای مبارزه با برده داری است. کارشناسان ترمیم آثار هنری،‌ این نقاشی را که تصویر یک برده‌ی آفریقایی است، را جهت نمایش آن در موزه برای عموم، مرمت می‌کنند.

به گزارش اقتصادهنرآنلاین و به نقل از رویترز،‌ این تابلو نقاشی "با موضوع خاص" در سال ۲۰۱۸ توسط «موزه بین‌المللی برده‌داری» خریداری شد. این تابلوی نقاشی تصویر یک برده را در حالی که به زنجیر کشیده شده و به صورت زانوزده به آسمان نگاه می‌کند،‌ نشان می‌دهد.

57929935

این نقاشی که در سال ۱۷۸۷ خلق شده است، بعدها ‌توسط «جوزایا وج‌وود» ـ سفالگر مشهور انگلیسی ـ برای کمپین‌های ضد برده‌داری مورد استفاده قرار گرفت و آن را به یکی از اولین نمادهای هنری تبدیل کرد که در راه اهداف سیاسی ضد برده داری مورد استفاده قرار گرفت.

قرار است این تابلو نقاشی پس از مرمت، در شهر بندری لیورپول به نمایش گذاشته شود.

«لارا پای»‌، مدیر موزه‌ی ملی لیورپول در مصاحبه‌ای با رویترز بیان کرد:‌ «مراحل مرمت این تابلو نقاشی به صورت کاملا تخصصی صورت گرفته است و تیم مرمت در انجام کار خود بسیار موفق بوده‌اند. فکر نمی‌کنم کسی تاکنون این تابلو نقاش را با کیفیت کنونی دیده باشد.»

روز بیست وسوم آگوست هر سال از سوی "یونسکو" به عنوان روز یادبود "لغو تجارت برده" نام گذاری شده‌است.

این نام گذاری به بزرگ‌ترین تبعید تاریخی و اشغال سرزمین‌های یک نژاد و  به معاوضه میلیون‌ها برده آفریقایی در ازای سلاح و باروت توسط اروپایی‌ها باز می‌گردد. سیاهان آفریقایی در جریان این عمل غیرانسانی از کشور محل زندگ خود بیرون رانده شده و به نواحی اطراف اقیانوس اطلس و قاره‌ی آمریکا به عنوان برده برده شدند.

طی این عمل غیر انسانی، میلیون‌ها مرد، زن و کودک آفریقایی از خانه‌های خود تبعید شدند و در غیرانسانی‌ترین تجارت جهان، حدود قرن پانزدهم تا نوزدهم میلادی مورد تبادل و آزار قرار گرفتند.

افراد بسیاری در شرایط سخت این تجارت‌ها جان خود را از دست دادند و آنهایی که جان سالم به در بردند هم در مزارع شکر، تنباکو و پنبه مشغول به کار شدند.

 

ارسال نظر:

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها