{{weatherData.name}} {{weatherData.weather.main}} ℃ {{weatherData.main.temp}}

گفته می شود جایگاه ون گوگ در دنیای هنر مدیون یک زن است؟

همه چیز برای وینسنت

همه چیز برای وینسنت
کدخبر : 630
مترجم: مه سیما شکریان

کتاب جدیدی از بیوگرافی "جو بونگر" همسر برادر "ونسان ون گوگ" نقاش هلندی، به زبان هلندی منتشر شد. دراین کتاب به نقش این زن در معرفی "ون گوگ" به دنیای هنر پرداخته شده است. "جو بونگر" ماموریت شناساندن هنر "ون گوگ" به دنیای هنر را به نحو احسن انجام داد.

به گزارش اقتصاد هنر آنلاین، "هانس لووجتن" محقق ارشد موزه "ون گوگ" در آمستردام در بیوگرافی که از همسر برادر ون گوگ منتشر کرده، به مسئولیت نگهداری و معرفی آثار نقاشی "ون گوگ" اشاره می‌کند و می‌گوید این مسئولیت در زمان مرگ "تئو" برادر "ون گوگ" به همسرش "جو بونگر" سپرده شد. "لوجیتن" به آرت نیوزپیپر گفته است، که "جو بونگر" یک شخصیت مهم در تاریخ هنر محسوب می‌شود که باید مورد توجه قرار می‌گرفت و اکنون داستان زندگی او با جزئیات کامل منتشر شده‌است. این کتاب با نام "همه چیز برای وینست" در حال حاضر به زبان هلندی و در 620 صفحه منتشر شده است، اما به زودی به زبان‌های دیگر نیز ترجمه خواهد شد. او می‌گوید تحقیقات و گردآوری مطالب این زندگی نامه نزدیک به 10 سال زمان برده‌است.

"بونگر" در سال 1862 در خانواده‌ای متوسط متولد شد. او در جوانی به عنوان معلم انگلیسی کار می‌کرد و "تئو" برادر "ون گوگ" در نگاه اول عاشق او شد. در نهایت بعد از مدتی با این‌که گفته می‌شود "جو بونگر" علاقه چندانی به "تئو" نداشت پیشنهاد ازدواج او را قبول کرد. آن‌ها در سال 1889 ازدواج کردند و یک سال بعد از ازدواجشان "بونگر" پسری به دینا آورد که به افتخار برادر بزرگتر و محبوب "تئو"، "وینست" نام گرفت.

"ون گوگ" در این زمان‌ دچار مشکلات روحی و روانی بود و در سال 1890 دست به خود کشی زد. بعد از مرگ "ون گوگ"، "تئو" تصمیم گرفت که از میراث برادرش نگهداری کند. اما زمان بسیار کمی برای این کار داشت، چرا مدتی کوتاه بعد از مرگ "ون گوگ"، "تئو" هم درگذشت.

بعد ازمرگ "تئو"، "بونگر" هم به وظایف مادری وهم نگهداری از میراث به جا مانده از "ون گوگ" پرداخت. "بونگر" در دفتر خاطراتش نوشته است که "تئو" وظایف سنگینی به او محول کرده است. نگهداری از پسر کوچکشان و نگهداری و معرفی هر چه بهتر آثار برادرش. "من احساس تنهایی می‌کنم در عین حال با کار کردن احساس رضایت می‌کنم."

در"آرتسی" نوشته شده که "بونگر" هیچ یک از وسایل شخصی و آثار ون گوگ را به فروش نرساند و به زندگی‌اش ادامه داد. در عوض به شهر کوچک "بوسوم" در هلند نقل مکان کرد. تا سال 1900 نزدیک به 20 نمایشگاه موفق از آثار "ون گوگ" در هلند توسط همسر برادرش برگزارشد. بعد ازآن "بونگر" تصمیم گرفت تا "ون گوگ" را به دنیای بین‌المللی هنر معرفی کند.

"بونگر" در سن 62 سالگی درگذشت. او تا آن زمان نامه‌های "تئو" و "ون گوگ" را منتشر کرد و 250 عدد از آثار اصلی "ون گوگ" به مجموعه‌های معتبر بین المللی فروخت. گفته می‌شود "بونگر" به فعالیت‌های سیاسی هم مشغول بوده‌است. او در سال 1905 "باشگاه تبلیغی زنان سوسیال دموکرات آمستردام" را تاسیس کرد. او همیشه عذر خواهی می‌کرد که برای فعالیت‌های سیاسی زمان زیادی نمی‌گذارد، چرا که عقیده داشت تربیت درست فرزندش هم یک حرکت مفید برای جامعه است و کار اصلی اوست.

پسر "بونگر" و "تئو"، "وینسنت "جوان هم بعد از مرگ مادرش تصمیم به تاسیس موزه "ون گوگ" در آمستردام گرفت، تا مطمئن باشد میراث عمویش به درستی و به صورت کامل در دسترس عموم و علاقه مندان قرار می‌گیرد. این موزه برای اولین بار در سال 1973 درهایش را به روی عموم باز کرد.

FC6CBA52-C0EB-4D58-8A30-6BD95205CA82-13108-00000B0C3663AD1B

منبع: smithsonianmag.com
ارسال نظر:

  • پربازدیدترین ها
  • پربحث ترین ها